PRVI GLAS PRIMORSKE 2012


Datum: 6.okt 2012

Ura: 20:00

Lokacija: Kulturni dom Bovec
Festival neuveljavljenih pevcev


KULTURNI DOM BOVEC,  SOBOTA 06. OKTOBRA 2012


Organizator festivala:
Kulturni dom Bovec
Pokrovitelj: Župan Občine Bovec g. Siniša Germovšek

Medijski pokrovitelji:
Radio Koper in Primorske novice


Izvedba festivala:

- umetniški vodja festivala  Robert Trampuž
- glasbena spremljava BIG BAND NOVA Nova Gorica pod vodstvom Anžeta Vrabca


Voditelj festivala: Rok Kužel

Tehnična ekipa: Robert Kokošin, Matjaž Slabe, Jernej Kenda

 

V soboto, 6. oktobra, ob 20. uri bo v Kulturnem domu Bovec potekala glasbena prireditev PRVI GLAS PRIMORSKE  2012.

Na razpis je prispelo trideset prijav, po opravljenem predizboru pa se je v finale uvrstilo štirinajst kandidatov, ki bodo v živo zapeli ob spremljavi orkestra BIG BANDA NOVA iz Nove Gorice pod vodstvo Anžeta Vrabca. Pevke in pevci se bodo potegovali za naziv PRVI GLAS PRIMORSKE, denarno nagrado v višini 500 € bruto ter snemanje demo posnetka v studiu Radia Koper.

Nagrajena pa bosta tudi drugo in tretjeuvrščeni izvajalec ali izvajalka. Nagrajen pa bo tudi nekdo iz občinstva.

Zapeli bodo Jessica Kastelic s pesmijo Belo nebo, Luca Brumat s pesmijo Beyond the sea, Katarina Birsa s pesmijo It don ' t  mean a thing, Urška Bric s pesmijo Ne čakaj na maj,  Julija Benet s pesmijo My way, Sabrina Zavšek s pesmijo Ne ni res, Krista Kenda s pesmijo Ni ona, Nika Kodrič s pesmijo Poletna noč, Katja Mlinar s pesmijo All of me,  Marta Donnini s pesmijo Sir Duke,  David Čadež s pesmijo Trideset let, Damjana Srednik s pesmijo Vozi me vlak, Urška Aplinc s pesmijo Orion, Katja Cemič s pesmijo Lahko noč Piran.

Gostja večera bo Manca Špik. Nastopili bodo tudi Damiano Roi, lanskoletna zmagovalka Ajda Stina Turek , lanskoletni nagrajenec občinstva Dano Ličen, ob spremljavi Big benda Nova pa bo zapel tudi domači Komorni zbor Iskra.

 

Na Radiu Koper bodo od sobote, 29. septembra do četrtka, 4. oktobra predvajali  skladbe tekmovalcev in sicer dopoldne ob 9.20  ter popoldne ob 16.30 uri.

Glasujete lahko enkrat na dan z enega ip naslova. Glasove bodo prispevali tudi bralci Primorskih, občinstvo v dvorani in spremljevalni orkester na samem festivalu. Vsako glasovanje bo prispevalo po eno četrtino glasov za skupno oceno.

Glasovanje za 1. glas Primorske 2012

12. okt 2018
20. okt 2018
26. okt 2018
9. nov 2018
23. nov 2018